Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίττας 2018

Το απόγευμα της Τετάρτης, 14 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας για τους εργαζόμενους και την Διοίκηση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, στο κέντρο RUBIROSA, στην Λεωφ. Ποσειδώνος 83, στον Άλιμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος έκοψε τιμητικά την πίττα των Παιδικών Σταθμών. Στον χαιρετισμό του, εξήρε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι Παιδικοί Σταθμοί στην τοπική κοινωνία και στους εργαζόμενους γονείς της πόλης μας και δεσμεύθηκε για την περαιτέρω υποστήριξη του ρόλου και των υποδομών τους.

Στην αντιφώνησή του, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Ιωάννης Μαριόλης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολυσχιδή και αναβαθμισμένη αρωγή του στο έργο και την αποστολή των Παιδικών Σταθμών, επισημαίνοντας παράλληλα και την θεμελιώδη σημασία της προσφοράς των εργαζομένων (παιδαγωγών, διοικητικών και βοηθητικού προσωπικού) στην ευόδωση του υψηλού στόχου της προετοιμασίας του μέλλοντός μας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, «οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας».

Το φλουρί για τους επισήμους, κέρδισε το κομμάτι των Παιδικών Σταθμών, με δώρο ένα πολυτελές βιβλίο – αναφορά στα ευρήματα και την ιστορική διαδρομή της ευρύτερης περιοχής (Κωνσταντίνας Κάζα Παπαγεωργίου «Η Αρχαία Αστική Οδός και το Μετρό κάτω από την Λεωφόρο Βουλιαγμένης») ενώ το φλουρί για τους εργαζομένους, που αντιστοιχούσε σε μια δωρο-επιταγή, προσφορά του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Καλαμακίου, κέρδισε η Διευθύντρια Π. Νικολάου Καλαθιανάκη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Αλίμου, Α. Σιμητροπούλου, Σ. Διαμαντής και Μ. Ανανιάδου Παγουρτζή, ο Πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών, Α. Καραμολέγκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κ Θ. Γκόνη και Δ. Γιαννακόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών, Θ. Δανοχρήστου, Κ. Φαλιέρος και Φ. Αστεριάδης.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο εκδότης του «Βήματος του Σαρωνικού», Ν. Κονταρίνης και ο Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γ. Ασημακόπουλος.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους αδελφούς Σερεμετάκη, για την δωρεάν παραχώρηση του κέντρου, που φιλοξένησε την εκδήλωσή μας και τον πλούσιο μπουφέ που στήθηκε, όσο και τον Μ. Θεοδώρου, υπεύθυνο του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για την επί σειρά ετών έμπρακτη υποστήριξη του έργου και των ποικίλων δραστηριοτήτων των Παιδικών Σταθμών.

Η αθρόα συμμετοχή των εργαζομένων και η εορταστική ατμόσφαιρα μεταξύ των παρευρισκομένων, έκαναν εμφανές το κλίμα συναδέλφωσης και αλληλο-υποστήριξης που επικρατεί στο λειτούργημά μας, με μοναδικό προσανατολισμό, την επίτευξη του κοινού στόχου μας, που συνοψίζεται στην διαπίστωση ότι «τα παιδιά σας είναι παιδιά ΜΑΣ»