Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου

Παρακάτω αναρτάτε η συνοπτική κατάσταση προϋπολογισμού για το 2017

Συνοπτική Κατάσταση

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΛΙΜΟΥ  

15/12/2015  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε στις Χριστουγεννιάτικες Παρελάσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου  στα πλαίσια των εορταστικών του εκδηλώσεων.

Η πρώτη παρέλαση θα γίνει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στην αγορά της Δωδεκανήσου και η δεύτερη την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην αγορά της Θουκυδίδου στις 11:00 π.μ..

Στις παρελάσεις θα συμμετέχουν τα Προνήπια (γεννημένα το 2011) των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου ντυμένα με τις στολές που ήδη έχουν από τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις τους και θα παρελάσουν μαζί με τους παιδαγωγούς τους.

Στις παρελάσεις μπορούν να πάρουν μέρος και τα Μικρά Νήπια (γεννημένα το 2012), πάλι και αυτά ντυμένα με τις χριστουγεννιάτικες στολές τους, τα οποία θα συνοδεύονται από τους γονείς τους που και αυτοί θα φορούν χριστουγεννιάτικες στολές.

Στην Παρέλαση που θα γίνει στην αγορά της Δωδεκανήσου, θα συμμετέχουν τα Προνήπια των Παιδικών Σταθμών της οδού Ελ. Βενιζέλου, Μανδηλαρά και Γ. Παπανδρέου. Τόπος συνάντησης η εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονος και ώρα 10:45 π.μ. το αργότερο.

Στην Παρέλαση που θα γίνει στην αγορά της Θουκυδίδου, θα συμμετέχουν τα Προνήπια του των Παιδικών Σταθμών της οδού Θουκυδίδου και Κοτζιά. Τόπος συνάντησης η Εθνική Τράπεζα και ώρα 10:45.

Όσοι γονείς επιθυμείτε τα παιδιά σας να πάρουν μέρος και στις δύο παρελάσεις αυτό μπορεί να γίνει, αλλά θα τα συνοδεύετε οι ίδιοι οι γονείς, οι οποίοι θα ντυθείτε με στολές που έχετε ή που μπορείτε να δημιουργήσετε με τη φαντασία σας. Ιδέες μπορείτε να πάρετε και από τις φωτογραφίες- δείγματα που έχουμε αναρτήσει στους Παιδικούς Σταθμούς μας. Επίσης μπορείτε να φτιάξετε πανό ή πλακάτ και να γράψετε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες ευχές.

Παρακαλούμε δηλώστε μας αν ενδιαφέρεστε το παιδί σας να συμμετέχει στην παρέλαση ή όχι, το αργότερο μέχρι τη Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.

           Ναι επιθυμώ τη συμμετοχή του παιδιού μου 

……………………………………………………………………………..

           Όχι δεν επιθυμώ.

Από τη Διεύθυνση