Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος, το τριήμερο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, που πραγματοποιήθηκαν στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2016.

Με φόντο ένα εορταστικό σκηνικό, τα παιδιά έστειλαν, μέσα από τις παραστάσεις τους, πολλά μηνύματα, θυμίζοντας σε όλους μας, το νόημα των Αγίων Ημερών που διανύουμε, το οποίο συνοψίζεται στις έννοιες της αγάπης, της ελπίδας και αισιοδοξίας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς, ξυπνώντας σε όλους τους προσκεκλημένους, γλυκές αναμνήσεις και πολλά συναισθήματα.

Η Διευθύντρια των ΔΠΣΑ κα Παναγιώτα Νικολάου, κήρυξε την έναρξη των εκδηλώσεων καλώντας όλους τους παρευρισκόμενους να αφήσουν την ψυχή τους να ταξιδέψει μέσα από τα μάτια των παιδιών.

Ο Πρόεδρος των ΔΠΣΑ κος Δημήτριος Γιαννακόπουλος, ήταν παρών σε όλες τις παραστάσεις, επιβραβεύοντας τα παιδιά με δυνατό χειροκρότημα για την προσπάθειά τους, εκδηλώνοντας όπως πάντα και την αγάπη του για αυτά. Ευχαρίστησε τους γονείς για τη συνεργασία τους καθώς και τη Διευθύντρια και το προσωπικό για την άριστη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων. Ακόμη, δήλωσε άκρως ικανοποιημένος για τη φετινή σχολική χρονιά, καθώς με το ξεκίνημα της λειτουργίας του νέου Παιδικού Σταθμού επί της λεωφόρου Καλαμακίου, απαντήθηκε θετικά το σύνολο των αιτήσεων εγγραφής στους ΔΠΣΑ, καλύπτοντας έτσι σε ποσοστό 100% τις ανάγκες των οικογενειών του Δήμου μας. Υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για παροχή υψηλών υπηρεσιών στα φιλοξενούμενα βρέφη και νήπια και τέλος, ευχήθηκε σε όλους υγεία, αγάπη και ευτυχία.

Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος της πόλης μας, κος Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος με τη σειρά του, συνεχάρη τη Διεύθυνση και όλο το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών για το έργο που εκτελούν καθημερινά και κάλεσε τους γονείς να συμμετέχουν με τα παιδιά τους ενεργά και στις πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει φέτος ο Δήμος Αλίμου.