ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΛΙΜΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Θουκυδίδου 73

Τ.Κ. 174 55 Άλιμος

Τηλ.: 210 9836 648

TOT (Fax): 210 9850 217

Ηλ.ταχ. (email): pedikosb@otenet.gr

Αριθμός Δελτίου: 1/2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ 2020

Το απόγευμα της Τετάρτης, 5ης Φεβρουαρίου 2020, στο κέντρο FRANGELICO, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου.

Η Διευθύντρια κα Παναγιώτα Νικολάου-Καλαθιανάκη καλωσόρισε τους εργαζομένους, τα στελέχη και εκπροσώπους της Διοίκησης των Παιδικών Σταθμών και του Δήμου Αλίμου, ευχαριστώντας τους όλους για την παρουσία τους όπως επίσης, τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών και Δήμαρχο Αλίμου κο Ανδρέα Κονδύλη για την στήριξη στο έργο των Σταθμών και την συνεργασία.

Ο Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών κος Ιωάννης Μαριόλης, λαμβάνοντας τον λόγο, εξέφρασε την ικανοποίηση της Διοίκησης για την υποδειγματική λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών στους πολίτες του Αλίμου, επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει την κατασκευή ενός νέου πρότυπου κτηριακού συγκροτήματος, αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Δήμου Αλίμου, στο Άνω Καλαμάκι, για την κάλυψη αναγκών.

Τον χαιρετισμό του απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους, ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αλίμου, κος Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Αντιδήμαρχοι, κ. Ν. Αλεξόπουλος και κα Α. Σιμητροπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και πρώην Πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών, κ. Ν. Παπανικολάου και Δ. Γιαννακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βέργης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών κ.κ. Δ. Δράκος, Θ. Δανοχρήστου, Α. Κυριακάκη, Άν. Κεσίσογλου, Γ. Τσελεμπής, ο δημοσιογράφος κ. Κονταρίνης και ο Προϊστάμενος του προγράμματος μαθητείας του ΟΑΕΔ, κ. Α. Αντωνιάδης.

Τα δώρα που κληρώθηκαν για το «φλουρί της βασιλόπιττας» ήταν ευγενική προσφορά των καταστημάτων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης, συνέβαλε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλίμου με την τεχνική υποστήριξη και την παραχώρηση του απαραίτητου εξοπλισμού και του χειριστή της μικροφωνικής εγκατάστασης, οι χορηγοί ΑΚΟΥΡΟΣ, ΓΑΛΑΙΟΣ Δ., JAFAR ΘΕΜΙΣ ΓΚΑΝΗΣ, ΤΟΣΚΑΣ–ΚΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, το Γραφείο Παιδείας του Αλίμου καθώς και η φιλοξενία του ιδιοκτήτη του κέντρου FRANGELICO, ο οποίος παραχώρησε την αίθουσα.