Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίττας 2019

Το απόγευμα της Δευτέρας, 25 Φεβρουαρίου 2019, στο κέντρο Rubirosa στην παραλιακή ζώνη του Αλίμου, έλαβε χώρα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου.

Το συγκεντρωμένο πλήθος των εργαζομένων, στελεχών και εκπροσώπων της Διοίκησης των Παιδικών Σταθμών και του Δήμου Αλίμου, καλωσόρισε η Διευθύντρια κα Παναγιώτα Νικολάου, η οποία ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους όπως επίσης, τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών και τον Δήμαρχο Αλίμου για την συμπαράσταση και την συνεργασία.

Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών κος Ιωάννης Μαριόλης, στην συνέχεια, συνεχάρη την κα Νικολάου για την διοργάνωση της εκδήλωσης ενώ ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την θετική ανταπόκριση στις προσδοκίες της Διοίκησης και των συμπολιτών μας, στην συνεχή πορεία αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους εργαζόμενους γονείς και την τρυφερή παιδική ηλικία. Ευχαρίστησε επίσης, τον Δήμαρχο Αλίμου, τόσο για την εμπιστοσύνη του όσο και την έμπρακτη συμπαράστασή του στο όραμα των Παιδικών Σταθμών της πόλης μας, να αποτελεί πρότυπο για όλους τους Δήμους της Αττικής, ίσως και της Ελλάδος στο σύνολό της, υλοποιώντας καινοτόμες ιδέες και προγράμματα, αναβαθμίζοντας ολοένα περισσότερο την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και διευρύνοντας το πεδίο κάλυψης των αναγκών των συμπολιτών μας σε ποσοστά που φθάνουν ήδη το απόλυτο 100% αποδοχής των αιτήσεων εγγραφής, τουλάχιστον των κατοίκων του Αλίμου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, «προσπάθειά μας είναι, κανένα παιδί Αλιμιώτη χωρίς θέση φιλοξενίας στους Παιδικούς Σταθμούς του Αλίμου, γιατί όλα τα παιδιά είναι παιδιά μας»

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, μέλη της Διοίκησης των Παιδικών Σταθμών, στελέχη και εργαζομένους για την παρουσία τους, υπογραμμίζοντας ότι στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτιστικής αναβάθμισης της πόλης μας, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών από τους Παιδικούς Σταθμούς του Αλίμου, εδραιώνει την αντίληψη στην τοπική μας κοινωνία, ότι στον Άλιμο γίνεται ποιοτική δουλειά σε πολλά επίπεδα. Αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην παρουσία του Δήμου μας, στο πεδίο των εκδόσεων με τα πρόσφατα βιβλία και λευκώματα των αφιερωμένων στις αρχαιολογικές διαδρομές και τα αξιόλογα ευρήματα που έφερε τα τελευταία χρόνια στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη και της εν γένει πολιτιστικής ανάπτυξης της πόλης. Δεν παρέλειψε ακόμη να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες του κέντρου RUBIROSA για την φιλοξενία της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Εν συνεχεία, τέλεσε την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, μοιράζοντας τα πρώτα κομμάτια στους παρευρισκόμενους Αντιδημάρχους, Σ. Διαμαντή και Λ. Μελισσαράτου, τους δημοτικούς συμβούλους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών. Τέλος, επέδωσε τα δώρα (ευγενική προσφορά των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ καθώς και αντίτυπα των εκδόσεων του Δήμου Αλίμου) στους τρεις τυχερούς που κληρώθηκαν για το «φλουρί της βασιλόπιττας».