Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2017

Σε μια ξεχωριστή και άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, το απόγευμα της Τρίτης, 28ης Φεβρουαρίου 2017, στο κέντρο «RUBIROSA» στην παραλία του Αλίμου (Λ. Ποσειδώνος 83), οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, κ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην κοπή της πίτας και ευχήθηκε σε όλους, «καλή και δημιουργική χρονιά». Δεν παρέλειψε να επαινέσει το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, για την φροντίδα και την αγάπη που δείχνουν ο καθένας και η καθεμιά στον τομέα τους, για την ακαταπόνητη συμβολή τους στην εμπέδωση και την ενίσχυση της άριστης εικόνας των Παιδικών Σταθμών στην τοπική κοινωνία του Αλίμου, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στα φιλοξενούμενα νήπια και τους εργαζόμενους γονείς τους. Επιπλέον, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, για το αμείωτο ενδιαφέρον του και την συμπαράστασή του, στην ανοδική πορεία των Παιδικών Σταθμών, καλώντας τον να απευθύνει με την σειρά του έναν χαιρετισμό.

Ικανοποιώντας την επιθυμία του Προέδρου, ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης, ευχήθηκε σε όλους τους εργαζομένους των Παιδικών Σταθμών, «καλή δύναμη» στο σημαντικό έργο που επιτελούν σταθερά τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας με έμφαση ότι, η συνεχής ατομική προσπάθεια, ενδυναμώνει το κοινωνικό σύνολο, προδιαγράφοντας ένα καλύτερο αύριο. Υποσχέθηκε επίσης ότι, θα ενισχύσει με την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού από προγράμματα του ΟΑΕΔ, την δύναμη των Παιδικών Σταθμών, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ενός ακόμη ευνοϊκότερου πλαισίου λειτουργίας για το καλό όλων.

Λαμβάνοντας τον λόγο με τη σειρά της, η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, κα Παναγιώτα Νικολάου Καλαθιανάκη, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Αλίμου, για την παρουσία του και την υποστήριξή του στο έργο των Παιδικών Σταθμών, τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών για τις άοκνες προσπάθειές τους για την ανάδειξη του έργου αυτού, καθώς και το σύνολο των στελεχών και των εργαζομένων, για τη φροντίδα και το μεράκι που καταθέτουν στη συλλογική προσπάθεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Κώστας Φαλιέρος από τα μέλη του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών, ο Πρόεδρος του «Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου», κ. Στέφανος Διαμαντής, ο Δημοσιογράφος και Εκδότης κ. Νίκος Κονταρίνης κ.ά.