Κοπή Πίτας Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής, 29 Ιανουαρίου 2016, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην ψησταριά «Ο Λάμπρος» επί της οδού Θεομήτορος.

Η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, Παναγιώτα Νικολάου-Καλαθιανάκη, καλωσόρισε τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων, τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Αλίμου και όλους τους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών.

Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Δημήτριος Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην κοπή της πίτας και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά. Επαίνεσε το προσωπικό για την φροντίδα και αγάπη που δείχνουν καθημερινά προς τα παιδιά που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς. Ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για την πορεία των Παιδικών Σταθμών και τον κάλεσε να απευθύνει με την σειρά του έναν χαιρετισμό.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ευχήθηκε σε όλους τους εργαζομένους των Παιδικών Σταθμών, καλή δύναμη στο σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά. Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που για πρώτη φορά οργανώνει ο Δήμος για τον εορτασμό της αποκριάς, καλώντας και τους Παιδικούς Σταθμούς να συμμετάσχουν σε αυτές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιδήμαρχος, Αναστασία Σιμητροπούλου, ο Αντιδήμαρχος, Δημήτριος Δημάκης. Επίσης παρευρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου, Θάνος Ορφανός, ο Διευθυντής του Δήμου Αλίμου, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. των Παιδιών Σταθμών, Νίκος Παπανικολάου, Κώστας Φαλιέρος και Μαρία Ανανιάδου-Παγουρατζή, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των εργαζομένων.