Καρναβάλι

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί σε Ρυθμούς Καρναβαλιού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 η αποκριάτικη εκδήλωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου.

Η αίθουσα του κέντρου διασκέδασης Frangelico πλημμύρισε από τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό των μικρών μασκαράδων.

Το πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα γεμάτο με μουσική, χορό, παιχνίδια, μαγικά κόλπα και πολλά αστεία από τους κλόουν, σκόρπισε χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την ανταπόκρισή τους και για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, δήλωσε ότι βασική επιδίωξη των Παιδικών Σταθμών είναι τόσο η ενίσχυση και η στήριξη της οικογένειας όσο και η αγάπη, η φροντίδα και η αγωγή των παιδιών τους.

Δέχτηκε απ’ όλους τους γονείς συγχαρητήρια για όλα όσα οι Παιδικοί Σταθμοί προσφέρουν καθημερινά στα παιδιά τους.

Τέλος ευχαρίστησε την Διευθύντρια, Παναγιώτα Νικολάου και όλο το προσωπικό για τη συνεισφορά του στη διεξαγωγή της αποκριάτικης γιορτής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, καθώς και Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του εξέφρασε το μεγάλο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τους Παιδικούς Σταθμούς και διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους βοηθώντας στην περαιτέρω ανέλιξή τους.

Ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση καλώντας τους, να συνεχίσουν το αποκριάτικο ξεφάντωμα συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος.