Καλοκαίρι 2016

Καλοκαίρι 2016 και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου, εντυπωσίασαν το κοινό της Θεατρικής Σκηνής του Δήμου, «Κάρολος Κουν», με τις θεατρικές τους παραστάσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τις 13 έως τις 17 Ιουνίου 2016.

Γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, χειροκρότησαν και ενθάρρυναν τα παιδάκια των Παιδικών μας Σταθμών που, επάνω στη σκηνή, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Με θέματα πρωτότυπα για άλλη μια χρονιά, έστειλαν μηνύματα αγάπης, φιλίας και συνεργασίας.

Συνδύασαν με επιτυχία το παρόν με το παρελθόν, τη μυθολογία με την παράδοση, την ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη με τα μουσικά ακούσματα από όλη την Ελλάδα αλλά και όλον τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος των ΔΠΣΑ, Δημήτριος Γιαννακόπουλος, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους γονείς για τη συνεργασία τους και συνεχάρη τη Διευθύντρια και τις προϊσταμένες των Σταθμών, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό που ασχολήθηκε με την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, τόσο για το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, όσο και για τη συνολική προσφορά τους, μέσα από τον συνεχή αγώνα που δίνουν για την εύρυθμη, καθημερινή λειτουργία των Παιδικών Σταθμών αλλά και το υψηλό επίπεδο παιδαγωγικής πληρότητας που έχουν επιτύχει, ως αποτέλεσμα της συνολικής αυτής προσπάθειας, των εμπλεκομένων παραγόντων.

Αναφέρθηκε επίσης στο σπουδαίο έργο που επετεύχθη κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την έναρξη λειτουργίας του νέου Παιδικού Σταθμού (της οδού Καλαμακίου) από τον προσεχή Σεπτέμβριο, οπότε αναμένεται να καλυφθεί το σύνολο σχεδόν, των αιτήσεων φιλοξενίας των παιδιών, ανταποκρινόμενοι έτσι πλήρως στις ανάγκες των εργαζομένων γονέων του Δήμου μας.

Ευχαρίστησε τέλος, τον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος στέκεται πάντοτε αρωγός και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια της Διοίκησης, των στελεχών και του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών, για συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών μας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του χαιρετισμού του Προέδρου, τον λόγο έλαβε η Διευθύντρια των ΔΠΣΑ, Παναγιώτα Νικολάου-Καλαθιανάκη, η οποία εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση και υπερηφάνειά της καθώς, ακόμη μια χρονιά, οι Παιδικοί μας Σταθμοί, ανταποκρίθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην αποστολή τους, αξιοποιώντας στο έπακρον το διαθέσιμο έμψυχο και άψυχο υλικό και επέτυχαν εν τέλει, με τον αποδοτικότερο τρόπο τους στόχους που είχε θέσει η Διοίκηση, από την αρχή της χρονιάς.