Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσαν και φέτος οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου τις εορταστικές τους εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν». Τα Προνήπια μέσα από τους ρόλους τους υποδύθηκαν τους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής. Το ταξίδι στην ιστορία συνοδεύτηκε από φωτογραφικό υλικό και μουσική.

Μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια ένιωσαν οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες των παιδιών που έσπευσαν να τα καμαρώσουν.

Η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κ. Παναγιώτα Νικολάου στον εναρκτήριο λόγο της, καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς και αφιέρωσε τη γιορτή σε όλους εκείνους που δεν έπαψαν ποτέ να αγωνίζονται για την ειρήνη και την ελευθερία.

Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου κος Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην πρόοδο που σημειώνουν οι Παιδικοί Σταθμοί του δήμου Αλίμου παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα φιλοξενούμενα παιδιά και τις οικογένειές τους καθημερινά.

Δήλωσε την υπερηφάνεια του για το επιτυχημένο ξεκίνημα, του νέου Παιδικού Σταθμού της οδού Καλαμακίου αποκαλώντας τον χαρακτηριστικά “το στολίδι” των Παιδικών Σταθμών.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κος Γιαννακόπουλος ευχήθηκε το έπος του 1940 και οι πανανθρώπινες αξίες που μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας, ας αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα και για τους σημερινούς μας ηγέτες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αλίμου.