Εκκλησιασμός Παιδιών Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΛΙΜΟΥ

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, τα παιδιά των Προνηπιακών τμημάτων και τα Μικρά Νήπια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου «Θεομήτορος», Αλίμου.

Οι εφημέριοι της εκκλησίας, μετά από πρόταση που τους έγινε, με μεγάλη προθυμία τέλεσαν τη Θεία Λειτουργία μόνο για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου.

Στον εκκλησιασμό συμμετείχε ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, Δημήτριος Γιαννακόπουλος, η Διευθύντρια Παναγιώτα Νικολάου Καλαθιανάκη, καθώς οι προϊσταμένες των τμημάτων και οι παιδαγωγοί που συνόδευσαν τα παιδιά.

Ο πατέρας Νικόλαος αφού τέλεσε το μυστήριο της Θείας Λειτουργίας, έκανε στα παιδιά μια «γνωριμία με το ναό» (τι είναι ναός, γιατί ανάβουμε κεράκι, παρατήρηση των εικόνων κ.α.).

Αρκετοί γονείς παρευρέθησαν στον εκκλησιασμό, οι οποίοι στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, μαζί με τα παιδιά τους, συγκεντρώθηκαν στον ισόγειο χώρο του ναού και δέχτηκαν ένα κέρασμα από τον εφημέριο, πατέρα Ταξιάρχη.