ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΟΡΤΕΣ 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ
ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΛΙΜΟΥ

Αριθμός Δελτίου: 7/2019

Ταχ. Δ/νση: Θουκυδίδου 73
Τ.Κ. 174 55 Άλιμος
Τηλ.: 210 9836 648
TOT (Fax): 210 9850 217
Ηλ.ταχ. (email): pedikosb@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΟΡΤΕΣ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2019

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος, οι θερινές εορτές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, στην θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» του Δήμου Αλίμου, από την Τρίτη, 11 έως και την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019, στις οποίες συμμετείχαν τα βρεφικά και νηπιακά τμήματα των παιδικών σταθμών. Τα παιδιά, μέσα από τους ρόλους που ενσάρκωσαν, ζωντάνεψαν γνωστές ιστορίες από την ελληνική μυθολογία, ήρωες από τα κλασσικά παραμύθια, ενώ μας «ταξίδεψαν» στο γαλάζιο του Αιγαίου, μέσα από τα μελοποιημένα ποιήματα του νομπελίστα ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη.
Τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν οι γονείς και φίλοι των παιδιών ενώ παρέστησαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών, Θεοδώρα Δανοχρήστου και Σταύρος Αστεριάδης. Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών κος Ιωάννης Μαριόλης, σε όλες τις ομιλίες του, συνεχάρη τα στελέχη και τις παιδαγωγούς που οργάνωσαν και προετοίμασαν τις παραστάσεις-εορτές των παιδιών μας, ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο της πόλης μας κο Ανδρέα Κονδύλη, για την συνεχή και αδιάκοπη φροντίδα που επέδειξαν προς τους Παιδικούς Σταθμούς αλλά και τους γονείς για την υποστήριξή τους στο έργο και την επίτευξη των στόχων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου. Η διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κα Π. Νικολάου Καλαθιανάκη, μίλησε με συγκίνηση για τις προσπάθειες των παιδιών και των παιδαγωγών τους και επεσήμανε την χαρά και την ικανοποίηση πρωτίστως των ίδιων των παιδιών μέσα από παρόμοιες εκδηλώσεις. Παρότρυνε γονείς και συμμετέχοντες να αφεθούν και να απολαύσουν το ταξίδι στο οποίο οι μικροί μας πρωταγωνιστές μας προσκαλούν.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την τελευταία-αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Ιουνίου 2019, στην θεατρική σκηνή «Μαίρη Αρώνη» του δήμου μας, με την ευκαιρία της λήξεως του φετινού σχολικού έτους.

******