ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ ΔΠΣΑ 6/2019 (ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ 02/04/2019)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ
ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΛΙΜΟΥ

Αριθμός Δελτίου: 6/2019

Ταχ. Δ/νση: Θουκυδίδου 73
Τ.Κ. 174 55 Άλιμος
Τηλ.: 210 9836 648
TOT (Fax): 210 9850 217
Ηλ.ταχ. (email): pedikosb@otenet.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

 

Το απόγευμα της Τρίτης, 2 Απριλίου 2019, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου, σε συνεργασία με τις εκδόσεις «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ» διοργάνωσαν εκδήλωση φιλαναγνωσίας, στην Θεατρική Σκηνή «Κάρολος Κουν» του Δήμου Αλίμου.

Η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κα Παναγιώτα Νικολάου, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στον στόχο της εκδήλωσης εκ μέρους των διοργανωτών της, που δεν ήταν άλλος από την γνωριμία των παιδιών μας με το καλό παιδικό βιβλίο, μέσα από την σειρά «Πίκο και Λόλα» της συγγραφέως Λίνας Σωτηροπούλου.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών κος Ιωάννης Μαριόλης, αναφέρθηκε στα βιογραφικά στοιχεία της αγαπημένης συγγραφέως των παιδιών, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης αλλά και τους γονείς που έδωσαν αυτή την ευκαιρία στα παιδιά και υποσχέθηκε να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον.

Την παρουσίαση των βιβλίων έκανε ή ίδια η κα Σωτηροπούλου, ενσαρκώνοντας την ηρωίδα της, αλληλεπιδρώντας με το ακροατήριο και προσφέροντας εκπλήξεις στα παιδιά που παρακολουθούσαν και συμμετείχαν μαγεμένα. Η εκδήλωση έκλεισε με την υπογραφή των βιβλίων από την συγγραφέα.

***

Από αριστερά προς τα δεξιά: Το μέλος του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών κα Θ.Δανοχρήστου, η υπεύθυνη παιδαγωγικού προγράμματος και Προϊσταμένη του 1ου Παιδαγωγικού Τμήματος, κα Ευ.Μπουρλιού, ο Πρόεδρος κος Ιωάννης Μαριόλης, η Συγγραφέας κα Λ.Σωτηροπούλου και η Διευθύντρια κα Π.Νικολάου.

Η συγγραφέας κα Λ.Σωτηροπούλου, παρουσιάζοντας τη σειρά των βιβλίων της στα παιδιά των Παιδικών μας Σταθμών.