Αποκριάτικο Πάρτυ 2019

Την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019, στο κέντρο FRANGELICO, στην λεωφόρο Ποσειδώνος 35, στον Άλιμο, διοργανώθηκε το αποκριάτικο πάρτυ μασκέ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου για την φετινή χρονιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε τις πρωινές ώρες με την παρουσία γονέων, παιδιών και παιδαγωγών. Τα παιδιά διασκέδασαν με κλόουν, μουσική και χορό, ενώ προσφέρθηκαν, ποπ κορν και χυμοί σε όλα τα παιδιά, ευγενική χορηγία επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην τοπική μας κοινωνία (Σούπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Αρτοποιείο ΝΤΟΥΡΑΣ Ε. & ΓΚΙΟΚΑΣ Α. αλλά και την διεύθυνση του κέντρου που φιλοξένησε την εκδήλωση). Γονείς και παιδιά, προσήλθαν μασκαρεμένοι και ευδιάθετοι, να γιορτάσουν την Αποκριά, με κέφι και χαρά. Η είσοδος ήταν δωρεάν για όλους και το ξεφάντωμα μικρών και μεγάλων διήρκεσε ως αργά το απόγευμα. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού παρευρέθηκαν περισσότεροι από 600 γονείς, παιδιά και εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Δήμαρχος Αλίμου, κος Ανδρέας Κονδύλης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών κος Ιωάννης Μαριόλης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος κος Θάνος Ορφανός, ο δημοτικός σύμβουλος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρώην Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Νικόλαος Παπανικολάου, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρώην Πρόεδρος των Δημοτικών Σταθμών, Παναγιώτης Πιερράκος, οι Αντιδήμαρχοι Αναστασία Σιμητροπούλου και Στέφανος Διαμαντής, η δημοτική σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Ευδοξία Δουδωνή, η δημοτική σύμβουλος Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών, Θεοδώρα Δανοχρήστου, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, Φιλόστρατος Αστεριάδης και Πολυχρόνης Σπυρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, Νικόλαος Αλβανός.