Αποκριάτικο Πάρτυ Μασκέ

Την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου με τους γονείς τους, τα στελέχη των Σταθμών αλλά και πολλούς άλλους καλεσμένους, διασκέδασαν με την ψυχή τους, στην στολισμένη με τα χρώματα της αποκριάς, αίθουσα του κέντρου «FRANGELICO» στον Άλιμο.

Μικροί και μεγάλοι μασκαράδες, με έντονα εορταστική διάθεση για χαρά και ξεφάντωμα, απόλαυσαν το πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα, την μουσική και τον χορό, το ποπ κορν και τους χυμούς που προσφέρθηκαν άφθονα, το facepainting και τα παιγνίδια, τους διαγωνισμούς και τα μαγικά κόλπα, τα αστεία και τα πειράγματα από τους κλόουν που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους, σκορπίζοντας κέφι και χαμόγελα.

Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, κος Ιωάννης Μαριόλης, ευχαρίστησε, καλωσορίζοντας, γονείς και παιδιά για την θερμή ανταπόκρισή τους στην καθιερωμένη αποκριάτικη εκδήλωση των Σταθμών, συμμετέχοντας και ο ίδιος στο χαρούμενο κλίμα που δημιουργήθηκε παρέα με τους γονείς και τους υπόλοιπους καλεσμένους μας. Δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, κα Παναγιώτα Νικολάου, για την επιτυχημένη οργάνωση ακόμη μιας εκδήλωσης, όπως επίσης και το προσωπικό που βοήθησε στην άψογη προετοιμασία της.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, κος Ανδρέας Κονδύλης, μοιράστηκε μαζί μας την χαρά και το κέφι των παιδιών μας, τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών. Απευθύνοντας χαιρετισμό στα παιδιά και τους γονείς που τον παρακολουθούσαν, ευχήθηκε «καλή διασκέδαση» και κάλεσε όλους να συμμετάσχουν και στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αλίμου, που εξελίσσονται με μεγάλη επιτυχία στο «αποκριάτικο χωριό» στο Άνω Καλαμάκι και κορυφώνονται με την μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στην λεωφόρο Καλαμακίου την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου.

Επίσης, παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Αντιδήμαρχος κα Μ. Ανανιάδου Παγουρτζή, ο πρώην Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος, κ. Α. Ορφανός, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών, κ. Ν. Παπανικολάου καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών, Θ. Δανοχρήστου, Φ. Αστεριάδης και Κ. Φαλιέρος.