Αποκριάτικη Εκδήλωση 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016, η αποκριάτικη εκδήλωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου.

Η αίθουσα του κέντρου διασκέδασης «FRANGELICO», στολισμένη στα χρώματα της αποκριάς, κατακλύστηκε από μικρούς και μεγάλους μασκαράδες με αποκριάτικη διάθεση για γιορτή και ξεφάντωμα.

Το πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα περιελάμβανε, μουσική, χορό, facepainting, ποπ κορν και χυμούς, διαγωνισμούς, παιγνίδια και μαγικά κόλπα, αστεία και πειράγματα από τους κλόουν, που τους ξεσήκωσαν όλους, σκορπίζοντας κέφι και χαρά.

Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, Δημήτριος Γιαννακόπουλος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την ανταπόκρισή τους στην καθιερωμένη πλέον αποκριάτικη εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών και μοιράστηκε μαζί τους χαρούμενες στιγμές. Στη συνέχεια, συνεχάρη τη Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, Παναγιώτα Νικολάου, για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και το προσωπικό που βοήθησε στην προετοιμασία της.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών, απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε «καλή διασκέδαση» ενώ, υπενθύμισε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που για πρώτη φορά φέτος διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου, μετατρέποντας την πόλη μας, για ένα δεκαπενθήμερο, σε ένα τεράστιο καρναβάλι.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, η Αντιδήμαρχος Ευδοξία Δουδωνή, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών.