Αθλητικές Επιδείξεις 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος, οι Αθλητικές Επιδείξεις των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αλίμου, το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Μαΐου 2017.Συμμετείχαν 160 προνήπια, τα οποία με την καθοδήγηση της Γυμνάστριας, Αθηνάς Τσαμανδάνη, παρουσίασαν ένα πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα βασισμένο σε όλα όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, στο πλαίσιο του προγράμματος της γυμναστικής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μουσικοκινητικά παιγνίδια, σκυταλοδρομίες με στεφάνια και εμπόδια, αγώνες δρόμου και ασκήσεις ρυθμικής γυμναστικής με κορδέλες.

Την εκδήλωση άνοιξε η Διευθύντρια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, κα Παναγιώτα Νικολάου, ευχαριστώντας όλους τους γονείς για την παρουσία τους.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, κος Ιωάννης Μαριόλης, ευχαρίστησε την διευθύντρια και το σύνολο του προσωπικού για την άψογη δουλειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους αλλά και την προετοιμασία της συγκεκριμένης εκδήλωσης και διαβεβαίωσε τους γονείς ότι «τα παιδιά σας αντιμετωπίζονται, από όλες τις παιδαγωγούς, με αγάπη και φροντίδα σαν δικά μας παιδιά».Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, μετέφερε τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες για τη βελτίωση του έργου των Παιδικών Σταθμών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος, κος Δ. Γιαννακόπουλος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών, κα Θ. Δανοχρήστου.