Αθλητικές Επιδείξεις 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΛΙΜΟΥ

             Άλιμος 25/5/2015

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αθλητικές επιδείξεις που πραγματοποίησαν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Αλίμου την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015.

Σ’ αυτές συμμετείχαν τα παιδιά των προνηπιακών τμημάτων, που με τη βοήθεια της Γυμνάστριας Αθηνάς Τσαμανδάνη παρουσίασαν ένα πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα με μουσικοκινητικά παιχνίδια, δραστηριότητες ρυθμικής, σκυταλοδρομίες, ομαδικά παιχνίδια, κ.α..

Οι γονείς ενθουσιάστηκαν από την αξιόλογη προσπάθεια των παιδιών τους και κάθε τόσο τα επιβράβευαν με τα χειροκροτήματά τους.

Με μεγάλη προθυμία και ενθουσιώδη συμμετοχή ανταποκρίθηκαν οι γονείς στο κάλεσμα της γυμνάστριας να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αερόμπικ και να γυμναστούν μαζί με τα παιδιά τους στο τέλος της εκδήλωσης.

Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο χαιρετισμό του προς τους γονείς έκανε μια σύντομη αναφορά σε όλα όσα πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Αλίμου όπως: η εφαρμογή του νέου παιδαγωγικού προγράμματος: «Βήματα για τη ζωή», θεατρικές παραστάσεις, βιωματικά προγράμματα, επιμορφωτικά σεμινάρια, πράξεις αλληλεγγύης, δωρεάν παροχές (παιδιάτρου, ψυχολόγου), λειτουργία νέων Παιδικών Σταθμών.

Δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους γονείς για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, καθώς επίσης τη συνεργασία και τη στήριξη που παρέχουν στο έργο των Παιδικών Σταθμών.

Η Διευθύντρια συνεχάρει και αυτή με τη σειρά της τα παιδιά και τη Γυμνάστρια για την άψογη παρουσίαση και τη συνολική τους προσπάθεια. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου για την παραχώρηση του χώρου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος της πόλης  Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος συνεχάρει τον Πρόεδρο, την Διευθύντρια και όλο το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών Αλίμου για την αμέριστη προσφορά τους στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών σημειώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή είναι αρωγός αυτού του έργου.