Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου

28Octomber2018 Small2

Alimos

           Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, για την εγγραφή σας στη νέα δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής»2018 - 2019, μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών Αλίμου, επί της οδού Θουκυδίδου 73, από τις 30/07/2018 έως τις 03/08/2018 και από τις 27/08/2018 έως 03/09/2018, από τις 8:00 π.μ. έως και τις 2:00 μ.μ. .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210.9836648 & 210.9850281 εσωτερικό 215 κα. Νικολαΐδου.

Σας ευχαριστούμε πολύ,Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου

Θουκυδίδου 73, Άλιμος

Τηλέφωνο: 210.9836648

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι θερινές εκδηλώσεις των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, οι οποίες σηματοδότησαν και την λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς.

046

Στις πενθήμερες θεατρικές παραστάσεις, που πραγματοποιήθηκαν στην θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» από 11 έως και 15 Ιουνίου 2018, συμμετείχαν τα βρεφικά και νηπιακά τμήματα των παιδικών σταθμών. Τα παιδιά, μέσα από τους ρόλους τους, ζωντάνεψαν γνωστές ιστορίες από την ελληνική μυθολογία, αλλά και κλασσικά παραμύθια. Μας ταξίδεψαν στα καταγάλανα ελληνικά νησιά, μέσα από τα μελοποιημένα ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη. Μας γλύκαναν με τα ζαχαρωτά, όλο νάζι, και με τις δροσερές παγωτολιχουδιές που ετοίμασαν ενώ, με τραγούδι και χαρά, μας ξύπνησαν παλιές αγαπημένες αναμνήσεις από τον ελληνικό κινηματογράφο. Πρότειναν λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και με νοσταλγική διάθεση, μέσα από την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, υπενθύμισαν σε όλους μας, την αξία αυτού του αγαθού για τις ανθρώπινες κοινωνίες.

075

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την αποχαιρετιστήρια εορτή-φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών, που παραδοσιακά τελείται στο ανοικτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» του Δήμου μας, αλλά ειδικώς για φέτος, λόγω καιρικών συνθηκών, φιλοξενήθηκε στο κτήριο του παιδικού σταθμού της οδού Μανδηλαρά, έναν χώρο αρκετά μεγάλο για κανονικές εκδηλώσεις αλλά ασφυκτικά γεμάτο από το κέφι και τη δημιουργικότητα των μικρών μας πρωταγωνιστών. Η εκδήλωση αυτή, αφιερώθηκε στα προνήπια που αποχωρούν με την λήξη της φετινής χρονιάς, για να συνεχίσουν του χρόνου, στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα, με όλα τα εφόδια που οι παιδαγωγοί τους φρόντισαν να αποκομίσουν.

069

Σε αυτό το πανηγυρικό πλαίσιο, μικροί και μεγάλοι δημιουργήσαμε καλλιτεχνικά εργαστήρια και διασκεδάσαμε με το πλούσιο πρόγραμμα του κλόουν, δημιουργήσαμε με το facepainting και απολαύσαμε κεράσματα και ποικιλία γλυκισμάτων.

Η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, Παναγιώτα Νικολάου, ευχαρίστησε τους γονείς για την πολύπλευρη συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις και τους ευχήθηκε να απολαύσουν το κέφι και τον ενθουσιασμό των παιδιών.

Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Ιωάννης Μαριόλης, ευχαρίστησε τους παριστάμενους γονείς για την θερμότητα των εκδηλώσεών τους απέναντι στα παιδιά που πρωταγωνίστησαν και άξιζαν κάθε κόπο και θυσία εκ μέρους των στελεχών και της διοικήσεως, υπενθυμίζοντας παράλληλα την γνωστή του ρήση ότι «τα παιδιά σας είναι παιδιά ΜΑΣ».

4425

Τις εκδηλώσεις τίμησε ιδιαιτέρως με την παρουσία του, ο Δήμαρχος της πόλης μας, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος, δεν εφείσθη επαίνων, προκειμένου να συγχαρεί την Διευθύντρια και όλους όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση και την προετοιμασία των εορτών. Επιβεβαίωσε με τον χαιρετισμό του, την προτεραιότητα που δίνει ο Δήμος Αλίμου στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών και ιδιαιτέρως των Παιδικών Σταθμών που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους εργαζόμενους γονείς και τα φιλοξενούμενα σε αυτούς, βρέφη και νήπια, διατηρώντας πάντοτε υψηλό το επίπεδο των προσδοκιών της τοπικής μας κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ευχήθηκε σε όλους «καλό καλοκαίρι», υπενθυμίζοντας παράλληλα, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που και φέτος, διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου, με ξεχωριστή επιτυχία.

3808

Το παρόν, έδωσαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Αλίμου, κ. Στέφανος Διαμαντής και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών Αλίμου, κα Θεοδώρα Δανοχρήστου.

Alimos

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της πρόβλεψης για άστατο καιρό, την Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018, ημέρα πραγματοποίησης της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, θα τροποποιηθεί ελαφρώς το πρόγραμμα, ως εξής: η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Παιδικού Σταθμού της οδού Μανδηλαρά και η ώρα έναρξης μεταφέρεται (νωρίτερα) για τις 6μμ

Σας περιμένουμε!

summer2018

Prosklisi